Yrityskeskus Korin sisäpihalla elokuun ensimmäisenä lauantaina vietetään riemukas elävän musiikin täyttämä ilta. Viisi esiintyjää tarjoilee yleisölle jazzia, folkia, poppia ja rokkia, ja paikalla voi nauttia myös hyvästä ruoasta ja juomasta. Kerää siis oma iloinen seurueesi valmiiksi kesän riemukkaimpiin bileisiin! Tapahtuma on ikärajaton ja alueella on rajattu anniskelualue.

Esiintyjät: SAMAE KOSKINEN, VIITASEN PIIA, YLÄVIRE, VARJOTTARET ja O´JAZZ

Samae Koskisen tuntenevat kaikki, ja muussa tapauksessa Jatseilla on korkea aika tutustua herran musiikkiin. Hyvä mieli on taattu. Viitasen Piia on kotimaisen folkin arvostelumenestys ja Etno-Emma-ehdokas ja jatsien muut esiintyjät esittelevät paikallista osaamista: Ylävire-bändi on täynnä nuorten miesten iloista energiaa, Varjottarien tunnelmapop liikkuu elektronisen ja akustisen rajapinnalla ja sitä ihan oikeaa jatsia tarjoilee Villähteen oma orkesteri O´Jazz solistinaan Heli Mielonen.

Tapahtuman portit ja lipunmyynti avautuvat klo 16.30 ja ohjelma alkaa klo 17.00. Liput portilta 35.00€

Yrityskeskus Kori sisäpiha, Koritie 2 15540 Villähde. Kulkuyhteydet Lahdesta ja Nastolasta suoraan Korille Lahden Seudun Liikenteen linja-autolla nro 4. Omalla autolla liikkuville on tilavat ilmaiset parkkipaikat.

Yhteistyössä: Mojo-tuotanto, Willvox, Yrityskeskus Kori ja anniskelusta huolehtii Tirra Torvi ravintolat.

www.mojotuotanto.fi 

https://www.facebook.com/mojotuotanto 

www.instagram.com/mojotuotanto 

29,00 €